Багатодітна мама, співачка Анастасія Приходько: «Коли мені було 20, для мене діти були, як НЛО»

29-09-2021

Співачка Анастасія Приходько відвідала «Твій день», щоб поділитися планами на майбутнє і розповісти про власний становленні як мами.

34-річна Анастасія Приходько - мама 3-х дітей: 11-річної Нанни, 6-річного Гордія і 5-місячного Луки.

Зараз Анастасія не уявляє свого життя без сім'ї і дітей, але так було далеко не завжди. Співачка згадує:

Коли мені було 20, для мене діти були, як НЛО. Мені здавалося, що я і саме поняття «мама» несумісні. Мені хотілося сім'ї, але я цього боялася.

Зараз же Приходько пішла в материнство і багато часу приділяє саме вихованню дітей. Зокрема - вибудовує їх режим дня і обмежує в користуванні соціальними мережами. Наприклад, з телефонів двох старших дітей Анастасія видалила соцмережі. Зайти в них Нанна і Гордій можуть тільки з телефону мами і на обмежений проміжок часу.

Співачка зізнається - для неї настав час продовжувати свою творчу кар'єру, а не тільки займатися побутовими справами сім'ї. Вона розповідає:

Мені пощастило, що я мала можливість посидіти вдома, проаналізувати своє життя. І зараз у мене все на своїх місцях, завдяки людям, які мені допомагають: чоловікові і його батькам.

Про творчі плани Анастасія Приходько розповідає: готує зараз нову пісню і кліп, який глядачі зможуть побачити вже зовсім скоро.

«Мене намагалися згвалтувати, били і принижували»: одкровення Анастасії Приходько
Анастасія Приходько розповіла про важкі періоди свого життя. Співачка заявила, що над нею жорстоко знущалися
30-09-2021